Pompoenpitolie

Informatie over pompoenpitolie.

Pompoenpitolie is net zoals tarwekiemolie een gezonde olie. Het zit vol met goede voedingstoffen en mineralen zoals zink.
Helaas is biologische olie van pompoenpitten moeilijk verkrijgbaar.

Op de website pompoenpitolie.nl vind je alles over pompoenpitolie.

Pompoenpitolie is niet goedkoop.

Het produceren van de beste kwaliteit pompoenpitolie is zeer arbeidsintensief.  Eerst moeten de pompoenen gekweekt worden, daarna de zaden verwijderd en gedroogd. Vervolgens moeten de pompoenpitzaden gedroogd worden en geperst.  Koud geperste pompoenpitten olie, zonder de pompoenpitten te roosteren, is olie van de beste kwaliteit. Alle goede eigenschappen blijven zo behouden.

Een liter koudgeperste pompoenpitolie kan wel tussen de 30 en 40 euro kosten.

 

Tarwekiemolie is een puur plantaardige olie

Tarwekiemolie is puur plantaardig.

Tarwekiemolie is net zoals amandelolie, zonnebloemolie, koolzaadolie, olijfolie of teuntisbloemolie een puur plantaardige olie en kan dus ook door veganisten en vegetariërs gebruikt worden.

Nagenoeg alle plantaardige olie soorten hebben een hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren en zijn goed voor hart en bloedbaten. Bij tarwekiemolie komt daar nog bij dat deze olie een zeer hoog gehalte heeft aan vitamine E, een vitamine die zeer goed is voor de huid en ook bij brandwonden kan worden gebruikt.
Net zoals tarwekiemolie heeft ook walnootolie een hoog gehalte aan vitamine E.

Ook amandelolie en pure omega 3 olie is gezond.

Andere soorten olie die veel door veganisten en vegetariërs worden gebruikt zijn amandelolie en pure omega 3 olie.
Wil je meer weten over de levenswijze van veganisten?

Lees dan eens op het vegan blog wat je als veganist allemaal kunt eten en drinken en wat de voordelen van deze levenswijze zijn.  Veganisme is iets wat een positieve invloed op je gezondheid kan hebben.
Bezoek Website

Tarwekiemolie voor hond, paard of kat

Tarwekiemolie voor uw huisdier,

Tarwekiemolie is niet alleen goed voor mensen maar ook voor dieren.
Zo heeft Puur vegetarische omega 3, 6, 9, olie, een olie samengesteld voor hond, kat en paard met daarin tarwekiemolie, lijnzaadolie, teunisbloemolie, pompoenpitolie, vitamine E olie en andere natuurlijke ingredienten.

Een tip voor een ieder die een gezond huisdier wil en daarnaast een gezonde vacht met vitamine E.

Het is één van de weinige omega 3, 6 en 9 vetzuren waar geen visolie in verwerkt is.
Een uniek product voor gezonde honden, katten en paarden!

Je kunt dit voedingssupplement met vegetarische omega 3, 6 en 9 kopen via deze website tarwekiemolie.nl
Bezoek Website

Jacob Hooy tarwekiemolie

Jacob Hooy tarwekiemolie

Tarwekiemolie Jacob Hooy kopen?

Tarwekiemolie van het merk Jaco Hooy betekent kwaliteit voor relatief weinig geld.

Je kunt bij Jaco Hooy bijvoorbeeld tarwekiemolie met een inhoud van 250 ml kopen voor een prijs welke onder de 7 euro ligt ( prijsniveau mei 2017 ).

Deze tarwekiemolie van Jacob Hooy is een vette tarwekiemolie en geschikt voor cosmetische doeleinden.

Naast de tarwekiemolie van Jacob Hooy vind je op deze website ook tarwekiem olie van Dr Vogel, Bountiful en andere merken.

Ook vind je hier tarwekiemolie van Natufood en producten met als basis tarwekiemolie zoals tarwekiemshampoo, omega olieën voor hond, kat en paard waarin tarwekiemolie in verwerkt is en producten op basis van ayurveda.

In alle gevallen koop je hier je tarwekiemolie poducten tegen de laagste prijs, ook de tarwekiemolie soorten van Jacob Hooy, Natufood, Dr Vogel en Bountiful.

Kijk nu welke tarwekiemolie in de aanbieding is en bestel deze via onze website online.

Hier vind je de tarwekiemolie van Jacob Hooy

Hier vind je de tarwekiemolie met vitamine E van Dr Vogel

De vele toepassingen van tarwekiemolie

Toepassingen tarwekiemolie

Tarwekiemolie is een uniek product en heeft veel toepassingen.  Hier een overzicht waarvoor je tarwekiemolie allemaal voor kunt gebruiken.

 

  1. In zonnebrandcrème als bescherming tegen de zon is tarwekiemolie perfect    In een gezichtsmasker tegen rimpels en als voedend element

 

  1. In crèmes en lotions voor de droge huid wordt tarwekiemolie ook veel gebruikt
  •        3. Als olie voor overbelaste spieren te laten ontspannen is tarwekiemolie ook prettig
  •        4. Pure olie in salades of op brood als optimalisatie voor de spijsvertering, koudgeperste tarwekiemolie is het lekkerst en het meest puur. Biologische tarwekiemolie is nog beter.
  •        5. Voeg tarwekiemolie toe aan guacamole of hummus tegen constipatie
  •       6.  In lippenbalsem tegen de zon en als voedende balsem
  •      7.   Een paar druppels door de shampoo voor heerlijk zacht, glanzend en gezond haar, shampoo van tarwekiemolie is zacht en maakt je haar heerlijk schoon

 De grootste voordelen van tarwekiemolie

Nee we zijn er nog niet. Behalve bovenstaande redenen en toepassingen van tarwekiemolie zijn er nog een aantal redenen en voordelen van tarwekiemolie. Ze liggen voor de hand:

Tarwekiemolie is voordelig
Een grootste voordelen van tarwekiemolie ten opzichte van andere crèmes en lotions is dat het stukken goedkoper is. Zelfs al zou je zelf een aantal druppels door een crème mengen dan ben je nog voordeliger uit dan een dure antirimpelcrème te kopen.

Tarwekiemolie is volledig natuurlijk
Tarwekiemolie is een volledig natuurlijk product zonder chemische toevoegingen nog bewerkingen. Het kent daarom geen bijwerkingen en allergische reacties.

Tarwekiemolie, bron van vitamine E

Wie een huidolie zoekt met een hoog gehalte aan vitamine E komt bijvoorbeeld bij tarwekiemolie uit.
Tarwekiemolie heeft een zeer hoog gehalte aan vitamine E en is mede daarom een fantastische huidolie.

Zeker in een periode met zomerse temperaturen tussen de 25 en 30 graden is tarwekiemolie een idele olie om de huis soepel te houden. Smeer na het zonnen maar eens wat tarwekiemolie op de huid, de vitamine E doet zijn werk.

Tarwekiemolie is om zijn unieke eigenschappen, de perfecte olie om in verjongingsproducten te verwerken, in zonnebrandolie en natuurlijke cosmetica,.

Op onze website tarwekiemolie vind je tal van producten voor de huid en haar waar deze vitamien E olie in verwerkt is.  Hier vind je alle tarwekiem cosmetica producten.

Als massage olie is tarwekiemolie ook ideaal.
Zo is de tarwekiemolie van weldeda een echte verwen olie.

Bezoek Website

Aman Prana

Aman Prana, okinawa olie met tarwekiemolie.

Aman Prana heeft een bijzonder aanbod okinawa olieën met daarin tarwekiemolie verwerkt.  Aman Prana heeft een aantal biologische en plantaardige verzorgingsproducten en voeding en drankjes. Denk bijvoorbeeld aan Aman Prana kokosolie, kokosvezels, mondolie, arganolie en rode palmolie. De producten van Ana Prana zijn onderscheidend en zitten vol levenskracht. Dat geldt zeker ook voor de verzorgingsproducten met tarwekiemolie. In het Sanskriet betekent Aman Prana dan ook Vrede, Rust en Evenwicht.

Hier vind je alle producten van Aman Prana

5 aanbiedingen Okiwana Olie van Aman Prana

Maak kennis met bijvoorbeeld de Aman Prana Happy Delight okiwana olie met extra verge zonnebloemolie, lijnzaad, rode palmolie en tarwekiemolie of de Aman Prana Eocosan Perilla Okinawa Olie met Perrilla olie, rode palmolie, tarwekiemolie, eicosan olie, gember, geelwortel, rozemarijn, kamille, kruidnagel, koriander en kaneel en ontdek dat deze omega olie een echt wonder van de natuur en een top product is. Het is één van de meest verfijnde verzorging- en huidproducten met daarin tarwekiemolie verwerkt.

Hier vind je de 5 Okiwana producten met tarwekiemolie op deze website

Wie zijn de oprichters van Aman Prana?

De oprichters van het biologische natuurmerk Aman Prana zijn Chantal Voets en Bart Maes. Zij zijn overtuigd in de kwaliteit van puur biologische verzorgingsproducten met daarin onder andere rode palmolie en tarwekiemolie.

Biologische en plantaardige producten.

Net zoals Chantal en Bart gelooft ook de redactie van tarwekiemolie.nl in de kracht van pure biologische en plantaardige producten. Waarom zou je chemische producten gebruiken als er ook pure plantaardige en eerlijke producten bestaan?? Wij geloven dan ook in biologische landbouw, veganisme, een schoner milieu en natuurlijke energie bronnen. Tarwekiemolie is een krachtig natuurproduct welke het verdient om in natuurlijke verzorgingsproducten verwerkt te worden.

Ook bij de meeste natuurvoedingswinkels kan je de biologische producten van Aman Prana en producten zoals tarwekiemolie, rode palmolie, lijnzaadolie, omega 3 olie en dergelijke kopen. Kies je voor een goedkope tarwekiemolie dan kun je deze bijvoorbeeld ook bij het Kruidvat, Etos of Koopjesdrogisterij kopen.

 

Wie gebruikt tarwekiemolie

Wie gebruikt tarwekiemolie?

Gebruik van tarwekiemolie.

Tarwekiemolie is geschikt voor een diversiteit aan doelgroepen.

De bestanddelen in de natuurlijke olie beschikken namelijk over eigenschappen waar meerdere groepen mensen baat bij kunnen hebben. Zo wordt tarwekiemolie onder meer gebruikt door vrouwen die zwanger willen worden en met het gebruik niet alleen van een positief effect op de vruchtbaarheid willen profiteren, maar ook van het effect op de innesteling als het eitje eenmaal is bevrucht. Vrouwen met een wens om zwanger te worden zijn echter niet de enige de groep die gebruikmaken van tarwekiemolie.

Tarwekiemolie voor de droge huid

Tarwekiemolie is de verzorgende olie voor mensen met een droge huid.

Droge huid?

Mensen met een droge huid kunnen tarwekiemolie gebruiken net als mensen die over een rijpere huid beschikken en daardoor te maken krijgen met een meer droge en schilferige huid. Het product tarwekiemolie staat ook bekend als ondersteunend middel voor de behandeling van littekens, zodat ook mensen met littekens de keuze maken om tarwekiemolie aan te schaffen.

Zo zie je dat dit natuurproduct om vele uiteenlopende redenen gebruikt wordt.

Bij droog of gespleten haren

Gebruik tarwekiemolie bij droog haar.

Verder wordt tarwekiemolie eveneens gebruikt door mensen die te maken hebben met droog haar of met broze en gespleten haren. In dat geval wordt de olie masserend op het haar ingebracht om de droogheid en broosheid op een efficiënte manier te bestrijden. Ook voor algemeen gebruik kan het product zijn dienst bewijzen, want de bestanddelen zorgen ervoor dat er sprake is van een betere doorbloeding en mensen die tarwekiemolie gebruiken ervaren ook dat zij meer energie krijgen. Daarnaast is tarwekiem shampoo een voorbeeld van een verzorgingsproduct voor je haar.

Tarwekiemolie voor meer energie en betere weerstand

Meer energie en betere weerstand?

Meer energie, het vergroten van het uithoudingsvermogen en het creëren van een hogere weerstand kan voor mensen aanleiding zijn om tarwekiemolie te gebruiken. De olie bezit een grote concentratie van belangrijke bestanddelen als vitamine E en octaconasol.

Aangezien veel mensen in deze tijd een voedingspatroon hebben waarmee niet voorzien wordt in de benodigde voedingsstoffen kan tarwekiemolie als een prima aanvulling dienen en door iedereen worden gebruikt.

Verschillende vormen tarwekiemolie

Wat is tarwekiemolie?

Tarwekiemolie is de olie die uit het binnenste (de kiem) van een tarwekorrel kan worden geperst.

Hier kun je de beste kwaliteit tarwekiemolie kopen.

Geen enkel ander voedingsmiddel bevat zulke grote hoeveelheden vitamine E als tarwekiemolie. Bovendien bevatten de tarwekiemen hoge concentraties eiwitten. Door de sterke aanwezigheid van Vitamine E wordt tarwekiemolie veelvuldig gebruikt door zwangere vrouwen. Een tekort aan vitamine E kan de kans op een miskraam namelijk verhogen. Ook voor mannen worden er voordelen toegekend aan het gebruik van tarwekiem olie.

Een tekort aan vitamine E kan namelijk een oorzaak zijn van traag zaad. Behalve deze vrij algemeen geaccepteerde werkingen, zijn er meer onderzoeken bekend over tarwekiemolie. Verder kunt u op deze website meer lezen over de werking van tarwekiemolie, wat het precies is en kunt u direct tarwekiemolie bestellen.

Tarwekiemolie tijdens de zwangerschap

Veel zwangere vrouwen gebruiken tarwekiemolie suppletie

Zwangere vrouwen hebben baat bij tarwekiemolie

Zwangere vrouwen vormen de belangrijkste gebruikersgroep van tarwekiemolie. De reden waarom zwangere vrouwen voedingssupplementen en tarwekiemolie gebruiken, is dat dezelfde voeding niet altijd voldoende voedingsstoffen bevat voor zowel de aanstaande moeder als het embryo. Zowel om zwanger te worden als om de kans op een succesvolle zwangerschap te maximaliseren is het essentieel om te zorgen voor een optimale voeding.

Tarwekiemolie wordt vaak aan het dagelijkse dieet toegevoegd omdat het een bron is van vele vitamines: onder andere A,B1, B2, B3, B6, D, E en F.

Tarwekiemolie en vitamine E

Tarwekiemolie is het voedingsmiddel met het hoogste gehalte vitamine E dat in de natuur voorkomt. Vitamine E wordt gezien als een krachtige anti-oxidant en heeft de kracht om vrije radicalen af te weren.

Andere veelgebruikte supplementen tijdens de zwangerschap

Naast andere veelgebruikte supplementen als foliumzuur en vitamine D, is gezond eten de basis voor een perfecte voeding tijdens de zwangerschap. Naast gezond eten wordt foliumzuur vooral tijdens de eerste weken van de zwangerschap gebruikt om de kans op een open ruggetje (spina bifida) te verkleinen. Vitamine D wordt gebruikt om calcium goed uit de voeding te halen; calcium zorgt voor sterke botten. Vitamine A speelt een belangrijke rol bij de groei. Bij vitamine A is er echter ook een bovengrens: te hoge hoeveelheden vitamine A kunnen leiden tot beschadiging van de vrucht. Het is daarom zaak om heel goed in de gaten te houden hoeveel vitamine A je binnenkrijgt via de voeding, en eventueel via een supplement.

Tarwekiemolie kopen ( ook online bestellen )

Bent u overtuigd van de positieve werking van tarwekiemen, dan is het mogelijk om direct deze producten online te bestellen.

U kunt hier uw tarwekiemolie online kopen.

De supplementen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, namelijk als capsules en als olie. De prijzen liggen enigszins uiteen dus het heeft wel degelijk zin om te vergelijken.

Tarwekiemolie bij drogist kopen.

We zijn alle grote drogisterijen voor u langsgegaan om het aanbod van tarwekiemolie te bekijken. Hieronder kunt u zien bij welke drogisterijen u terecht kunt en indien beschikbaar, wat de prijzen van de producten zijn.

Waar kan je tarwekiemolie kopen?

Tarwekiemolie Etos: Soms verkrijgbaar.

Tarwekiemolie Kruidvat: Soms verkrijgbaar, goedkope tarwekiemolie.

Tarwekiemolie De Tuinen ( tegenwoordig Holland and Barret ): 60 capsules voor € 11,99 of 250 ml voor € 5,19 (plus € 4,75 verzendkosten). Meer info bij De Tuinen, ook voor de aanbiedinge 2e artikel voor de halve prijs of andere kortingsacties

DA: 1000 ml. voor € 49,75 Tarwekiemolie Jacob Hooy, 500 ml. voor € 27,40 (Jacob Hooy), 250 ml. voor € 8,50 (Jacob Hooy), 100 ml. voor € 6,75, tarwekiemtolie Cruydhof), 500 ml. voor € 25,- (Cruydhof), 250 ml. voor € 14,98 (Soria), 2500 capsules voor € 70,- (Jacob Hooy), 100 capsules voor € 8,10) (lamers), 250 ml. voor € 4,99 (Reformfoods), 100 capsules voor € 10,83 (Zonnegoud), 100 capsules voor € 7,95 (A. Vogel) 250 ml. voor &euro 5,95 (Idyl), 250 ml. voor € 4,95 (Natufood), 1000 ml voor € 46,- (Cruydhof), 100 softgels voor € 17,95 (Solgar) 60 ml. balsem voor € 6,60 (Cruydhof), 120 capsules voor € 34,50 (Priorin), 60 capsules voor € 28,45 (Priorin), 3x 120 capsules voor € 132,90 (Priorin).Meer info

( deze prijzen zijn de prijzen bij benadering. Prijspeil 2014.

Voor een grote verscheidenheid aan verschillende tarwekiem supplementen kun je bijvoorbeeld bij de DA terecht; hier kun je kiezen uit capsules, olie, softgels (ook capsules) en zelfs gel.

Wat is Tarwekiemolie

Wat is tarwekiemolie?

Tarwekiemolie wordt koud geperst uit de kiemen van tarwekorrels. Tijdens het proces van persen zal er geen warmte aan te pas komen, want de koude persing zorgt namelijk voor de beste resultaten. Naast warmte heeft ook licht een nadelige invloed op de belangrijke eigenschappen van tarwekiemolie. De olie staat als een wondermiddel bekend doordat het over specifieke bestanddelen beschikt, waaronder een zeer hoog gehalte aan vitamine E. Dat is ook een van de redenen waarom tarwekiemolie gebruikt wordt om de vruchtbaarheid te verhogen om zwanger te worden, maar het middel heeft nog veel meer positieve effecten door de aanwezigheid van specifieke bestanddelen.

Waar kan ik tarwekiemolie kopen?

Je kunt goedkope tarwekiemolie kopen bij o.a. kruidvat en etos.  Koudgeperste, biologische tarwekiemolie koop je bijvoorbeeld bij Holland and Barret,  je natuurvoedingswinkel, of online via deze site.  Je koopt hier de beste kwaliteit tarwekiemolie met korting tot 30 %.  Ook voor je voedingssupplementen, omega 3, 6, 9 olie,

gezonde proteineshakes en andere gezondheidsproducten.

Bestanddelen tarwekiemolie

Vitamine E is een van de belangrijkste bestanddelen van tarwekiemolie, dat verder onder meer over het bestanddeel octanasol beschikt. Dit bestanddeel heeft als eigenschap de energie en kracht in het lichaam te vergroten en leidt tot een verbeterd uithoudingsvermogen. Ook wordt de weerstand tegen stress verhoogd en heeft het een positieve invloed op de verbetering van de hartslag. Tarwekiemolie wordt ook als een natuurlijke antioxidant beschouwd, waarmee het cholesterolgehalte op peil kan worden gehouden en de cellen in het lichaam beschermd en vernieuwd worden. De heilzame krachten van tarwekiemolie worden verder ontleend aan de bestanddelen van onverzadigde vetzuren, zoals linolzuur. Arachidonzuur en linoleenzuur.

Waarvoor wordt tarwekiemolie gebruikt?

Tarwekiemolie kan voor verschillende problemen uitkomst bieden, zoals voor vrouwen met problemen op het gebied van vruchtbaarheid en innesteling, maar ook voor mensen die te maken hebben met een droge huid. Tarwekiemolie kan door de specifieke bestanddelen en eigenschappen zelfs uitkomst bieden om littekens op een efficiënte te behandelen. Verder zijn de algemene eigenschappen dusdanig dat tarwekiemolie door iedereen als aanvulling op voeding kan worden gebruikt om meer energie te krijgen en de weerstand te verbeteren. In de meeste voedingspatronen is er namelijk sprake van een tekort aan belangrijke voedingsstoffen en vitaminen, zoals vitamine E.